Diluminia

∞ Безкрайни възможности

Diluminia е международна търговска компания с над 20 годишна история , с основна дейност проектиране, производство, дистрибуция и търговия на осветителни тела и системи. Ние предлагаме иновативни решения и използваме най-новите професионални осветителни технологии за дома, търговски центрове, верига магазини, здравни заведения, администрации, банки и други.

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти в областта на - производство, проектиране, дизайн и дистрибуция, които са в нуждите на своите клиенти да изпълняват качествено и в срок, поръчки и проекти с голям обем и сложност.

Oрганизация

Помощ

За да можем да отговорим на нарастващите очаквания и нужди на клиентите ни, нашият екип е винаги на Ваше разположение за допълнителна информация и при възникнали въпроси.

Архитектура

Притежаваме две студия за изработване на инсталации и за предпроектно проучване, които определят техническата жизнесспособност на проектите. С отличните си умения, нашите професионалисти предлагат пълно архитектурно проектиране и изпълнение на интериорни и екстериорни решения на жилищни и обществени сгради, магазини, офиси, спортни комплекси и т.н.

3D визуализации

Предлагаме техника, която позволява да визуализираме средата, за да изберете най-функционалното решение за цялостния интериорен и екстериорен дизайн. Нашият 3D отдел предоставя детайлно изображение и реалистични идеи за проектирането, монтажа и детайлно изработване на проектите.

Доставчици

Нашата производтсвена мрежа позволява да предоставим богато разнообразие от продукти на много конкурентни цени. Фирмените условия и предлаганите разообразни продукти, съвместно с ергономичната връзка с търговския ни отдел, благоприятстват за оптималното изпълнение на поставените проекти качествено и в срок.

Икономическа стратегия

С организацията си се стига до ограничение на посредниците в работния процес, като постигаме икономически модел, който спестява разходи и е в помощ.

Строежи

Нашият екип отлично се справя с цялостното проектиране, изграждане и поддръжка на всички видове системи електрически и осветителни продукти.